​Je raakt dakloos en je bent op zoek naar hulp en een slaapplek. Veel mensen slapen eerst nog een tijdje bij vrienden of familie. Soms lukt dat ook niet meer en is het tijd om hulp te zoeken. Als eerste denk je misschien aan een slaapplek, geld en eten. Ga voor hulp als eerste langs bij het spreekuur van het daklozenloket. Dit is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 13.00 uur bij de Fruitweg 17. 

Zij kijken of je in aanmerking komt voor Noodopvang. Ook worden zaken als briefadres en uitkering met je besproken. Onder het menu kopje ‘dakloos en nu’ geven we meer uitleg tips over de stappen die je kan nemen. Ook vind je hier de Straatwijzer met handige tips en adressen.

Zoek contact met ons!
Kom je er in het gesprek met het daklozenloket niet uit of wil je ondersteuning bij het gesprek met het daklozenloket neem dan contact op met het Straat Consulaat. Tel:  070-7808780

Langskomen
Je kan ook langkomen op één van onze spreekuren. Samen met een van onze vrijwilligers kijken we welke ondersteuning jij nodig hebt.

INLOOPSPREEKUUR STRAAT CONSULAAT

Wil je meer weten over de cliëntondersteuning of heb je zelf ondersteuning nodig loop dan eens binnen tijdens ons open inloopspreekuur.

Elke maandag, dinsdag en donderdag van 13:30 uur tot 15:00 uur

ben je van harte welkom in de Torenstraat 35A in Den Haag.