Onze reporters

Hi there! Leuk kennis te maken.

Wij zijn de reporters van WeHague.

Een WeHague reporter is een Haagse jongere tussen de 16 en 27 jaar oud. Wij kennen onze stad als geen ander. Omdat wij Den Haag de leukste stad van Nederland vinden, hopen we jou meer op ontdekkingstocht te laten gaan. Denk hierbij aan leuke feestjes, maar ook aan voorstellingen, musea of ontmoetingsbijeenkomsten voor jongeren. Zo leer je niet alleen je stad beter kennen, maar kun je ook nieuwe mensen ontmoeten!

Wij willen jou de stad laten zien, door onze ogen. Want zeg nou zelf: Den Haag heeft zóveel te bieden. Je moet alleen weten waar je moet kijken en wat bij jou past. Neem daarom vooral een kijkje in de WeHague Agenda en lees WeHague Latest voor de laatste tips en weetjes over Den Haag.

Zelf reporter worden

Lijkt het jou ook leuk om reporter te worden? Dat kan! WeHague is altijd op zoek naar nieuwe Haagse jongeren. Check hier de vacature en kom erachter of het iets voor jou is.
Aanmelden is super eenvoudig. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Xander

Ik woon al heel mijn leven in Den Haag. Maar sinds ik reporter ben, heb ik de stad opnieuw ontdekt. Voorheen kwam ik vooral op de bekende plekken, nu zoek ik liever de verborgen plekken op
Xander is vooral te vinden in Scheveningen of rustige plekken in Den Haag. Hij is geïnteresseerd in toerisme, architectuur en uitgaan.
Bekijk alle items van Xander