Onze reporters

Hi there! Leuk kennis te maken.

Wij zijn de reporters van WeHague.

Een WeHague reporter is een Haagse jongere tussen de 16 en 27 jaar oud. Wij kennen onze stad als geen ander. Omdat wij Den Haag de leukste stad van Nederland vinden, hopen we jou meer op ontdekkingstocht te laten gaan. Denk hierbij aan leuke feestjes, maar ook aan voorstellingen, musea of ontmoetingsbijeenkomsten voor jongeren. Zo leer je niet alleen je stad beter kennen, maar kun je ook nieuwe mensen ontmoeten!

Wij willen jou de stad laten zien, door onze ogen. Want zeg nou zelf: Den Haag heeft zóveel te bieden. Je moet alleen weten waar je moet kijken en wat bij jou past. Neem daarom vooral een kijkje in de WeHague Agenda en lees WeHague Latest voor de laatste tips en weetjes over Den Haag.

Zelf reporter worden

Lijkt het jou ook leuk om reporter te worden? Dat kan! WeHague is altijd op zoek naar nieuwe Haagse jongeren. Check hier de vacature en kom erachter of het iets voor jou is.
Aanmelden is super eenvoudig. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Twijfel je of dit iets voor jou is? Geen probleem. Neem dan vooral contact met ons op via info@jipdenhaag.nl. Je kunt al je vragen en twijfels bij ons kwijt.

Evita

Ik ben in mijn studententijd in Den Haag komen wonen. Inmiddels studeer ik niet meer, maar ben ik hier wel blijven wonen. Het liefst ga ik naar terrassen, kleine restaurantjes en zomers naar Haagse parkjes.
Evita is overal en nergens te vinden en laat jou het liefste zien welke simpele dingen je weekend of dagje Den Haag leuk kunnen maken.
Bekijk alle items van Evita