Het is tijd voor de grootste verjaardag van het jaar; Zuiderpark 100 jaar! Na 6 weken lang verhalen te hebben verzameld in de Super Moon is het tijd om het mooiste stadspark van Den Haag haar welverdiende verjaardagscadeau te geven: Een muzikale ode, met verhalen en geluiden van de kinderen van het Zuiderpark.

In de ochtend bereiden we met jou het feestje voor en gaan dan begin van de middag met z’n allen in een grote parade naar het grote veld, midden in het park.
We hebben Company with Balls uitgenodigd om de stoet voor te gaan. Het is een swingende optocht, een niet te missen blikvanger met twee 4 meter hoge figuren. Een gigantisch grote marionet, danst in samenspel met Atharina. Deze charmante dame beweegt zich gracieus voort op een manshoge bal van bijna 2 meter!

De Super Moon? Die ligt te shinen op een koets die special voor vandaag is gemaakt en laat zich voortrekken door de kunstenaars van Grofweg Architecten. De kinderen en het publiek dragen de veertig meter lange vlaggenlijnen die deze zomer zo mooi beschilderd zijn. En het team van het Zuiderparktheater? Die trekken de meterslange picknickkleden voort en nemen de broodjes en wat te drinken mee. Midden op het open veld bouwen we een feestje en scanderen de stemmen van de kinderen door de bomen.