Zomerschool (55+) Huis van Vervoering

Traditiegetrouw vindt elk jaar in de maand juli de Zomerschool plaats. Aan de achterkant van de oude Appelloods. Deze unieke plek tussen de bomen en achter de duinen, wordt deze maand omgetoverd tot een ware podiumkunst oase, waar je vanuit verschillende disciplines (o.a. theater, dans/beweging, stem/tekst) aan de slag gaat.

De zomerschool vindt plaats van 26 juni t/m 22 juli 2023. Afhankelijk van het traject dat je kiest, Intensief of Ori├źntatie heb je 1 tot 3 keer les in de week. De Intensieve groep heeft vier weken les op maandag- en donderdagavond en zaterdag overdag. De Ori├źntatie groep heeft les op vrijdagavond en daar komt de laatste twee weken de zaterdag overdag bij.
De laatste zaterdag van de Zomerschool zal in het teken staan van ontmoeting en uitwisseling. Samen ronden we de lessen af met een (informele) presentatie!

Artistiek team
Tijdens de ontmoetingen krijg je les van het artistieke team; voor Annoushka voor dans & beweging en Roeland voor muziek & taal. Voor de theater & spel invulling kun je rekenen op de expertise van Marijn. Er worden deze zomer voor het intensieve traject ook professionele gastdocenten uitgenodigd om samen in nog meer verschillende disciplines te duiken. Alle vakkennis wordt gedeeld met de deelnemers.

Je kiest zelf welke leerroute het beste past bij je persoonlijke wens. Voor de nieuwsgierige deelnemers is er de Zomerschool Ori├źntatie. Voor de fanatieke deelnemers is er de Zomerschool Intensief.

Ori├źntatie
Wil je proeven van verschillende disciplines binnen de podiumkunst? In het ori├źntatietraject ontdek je op speelse, creatieve wijze nieuwe kanten van jezelf. De ori├źntatiegroep heeft les op vrijdagavond en daar komt de laatste twee weken de zaterdag overdag bij. Je krijgt les van het artistieke team op het gebied van dans & beweging, muziek & taal en theater & spel.

Het motto is leren door doen. In beweging komen, de horizon verbreden. Ruimte in durven nemen met stem en lichaam. Plezier hebben is daarbij absolute voorwaarde.