Dit is zijn eerste solotentoonstelling in Pulchri Studio en in Den Haag. Een paar jaar geleden heeft hij wat veranderingen aangebracht in zijn manier van werken en is hij in zijn artistieke onderzoek van richting veranderd om zo een andere weg te verkennen en de stem in hem te volgen. 

Deze tentoonstelling zal een gelegenheid zijn om, voor de eerste keer, de nieuwe kunstwerken te tonen die hij heeft gemaakt met zijn nieuwe creatieve denkwijze en artistieke expressie. Het hoogtepunt van deze expositie ligt niet in de tentoongestelde stukken. Wat er volgens hem echt toe doet, is de relatie tussen de maker en de creatie in de eigen wereld van de kunstenaar, zoals die in deze werken tot uiting komt. Kunstenaars wijden zich over het algemeen aan het creëren van uiterst doordachte werken, die op hun beurt het leven van de maker completeren – ze zijn als het ware onafscheidelijk. Daarom zijn de tentoongestelde kunstwerken aan de muur verre van wat hij als kunstenaar als een voltooid object zie. 

Dit proces, waarbij kunstenaars zich storten op een levenslange reis om de geest te cultiveren, is het meest inspirerende deel van een tentoonstelling. Het voelt aan als de beleving van een sjamaan, die verzonken is in meditatie. Daarom wil hij zijn spirituele reis delen door zijn atelier in Pulchri Studio te presenteren, om zo de afstand tussen het dagelijkse creatieve proces en de tentoonstelling te verkleinen.