Westwood Festival 2024 heeft drie podia. Elk podium heeft zijn eigen sound, sfeer en karakter. Zo proberen we voor alle leeftijden en smaken een volledig programma te bieden: Van 70’s discorock tot 90’s RnB naar klassieke techno en schuine après ski tot tijdloze (a-)meezing house.

OPENINGSTIJDEN:
Je bent van 13.30 tot 23.00 uur van harte welkom op het festival terrein. Er zijn meerdere afterparty’s in Westwood en de rest van de stad.

DOELGROEP:
18 tot 80 jaar oud, aan strikte ID-check onderhevig. Westwood zal bij twijfel het recht behouden om de toegang te weigeren. In dat geval is een refund op je ticket niet mogelijk.

GARDEROBE / KLUISJES:
Er is op het festival terrein een beperkt aantal lockers te huur en er is geen garderobe. Een locker reserveer je bij de lockerbalie net voorbij de toegangspoort. Een locker kost €8,50 plus €10 borg voor de sleutel.

BETALEN:
Er kan bij de barren en foodtrucks uitsluitend met pin of cashcards worden betaald. De cashcards koop je a contant bij het cashpunt, echter is direct pinnen bij de bar uiteraard veel sneller. De cashcards zijn alleen op 28, 29 en 30 juni 2024 geldig en niet terugwisselbaar.

SIGARETTEN:
Er worden geen sigaretten op het festivalterrein verkocht (ga je dood aan), dus zorg dat je zelf genoeg stash bij je hebt! In de tenten is roken uiteraard niet toegestaan.

NOT ALLOWED:
Zoals op elk festival zijn de volgende zaken niet toegestaan: alle soorten drugs, wapens, etenswaren, zelf meegebrachte dranken, glaswerk, een slecht humeur en alle verdere producten die logischerwijs zijn in te vullen.

IN EN UIT:
Het is niet mogelijk om het terrein te verlaten en daarna weer naar binnen te gaan. Weg is weg.

FOTOGRAFEREN:
Dit wordt hopelijk weer een unieke partij en dus vinden wij het leuk om al jullie foto’s op social media terug te kunnen vinden onder de hashtag #wwfest
Ben je enorm professioneel en wil je een reportage (tekst/foto/film) voor bekende media maken, stuur dan een aanvraag naar pers@club-westwood.com

SLECHT TER BEEN:
Het festival terrein is in principe overal gelijkvloers, met hier en daar een kleine op- of afstap en zodoende erg goed rolstoel, rollator en flipflop vriendelijk.

Tickets:
De kaartverkoop is uitsluitend online: ticketlink. Om hiervan op de hoogte te blijven meld je je hier aan voor het facebook event. ER IS DUS GEEN GASTENLIJST.
Op is op, ook voor notoire laatkomers, gastenlijst slijmballers en ere-leden. No exceptions. Dus wees alstublieft op tijd met het aanschaffen van een ticket!

LOCATIE:
Parkeerdek Bosjes van Poot, Laan van Poot 7, 2566 EV, Den Haag.
Met de auto komen is erg kansloos en bovendien slecht voor het milieu, dus pak lekker de fiets, huurscooter, benewagen of openbaar vervoer: bus 24 / tram 11 (halte houtrustbrug en dan 5 minuten lopen).

Super Woodpecker €25,00 —– sold out
Early Woodpecker €37,50 —— sold out
Loyal Woodpecker €40,00 —- sold out
Student (18-23jr.) €41,50 —- sold out
Normal Woodpecker €44,50 — sold out
Lazy Studentpecker €44,50 —– sold out
Lazy Woodpecker €47,50 —– ON SALE
Final Woodpecker €53,00 —— soon

www.club-westwood.com/tickets