Het is voorbij met het koude weer, de zomer komt er aan!Strandseizoen 2024 gaan wij verder in een geheel new branded Boomerang, waardoor Boomerang DE nieuwe House & Techno hotspot van Scheveningen gaat worden! Lange zomer dagen, ondergaand zonnetje, uitzicht op zee, wat wil je nog meer!

Hier is jullie line up:
MENESIX
Zo snel kan het gaan. 3 jaar geleden stond hij al eerder bij ons en nu is hij inmiddels uitgegroeid tot 1 van de grootste in de scene. Met als hoogte punt een uitverkochte all day long in de gashouder met 3500 bezoekers, een uitverkochte 5h set op thuishaven en meerdere uitverkochte eigen shows! Menesix komt een 2H set doen. Dat word smullen!

DENNIS QUIN
Een echte credible house legend. Een van de weinige die nog met platen kan draaien. Als je vaak naar house luistert heb je zijn Tracks sowieso gehoord. Bekend van meerdere hits zoals Move out my way met Shermanology en releases op defected en Cécille!

JULIEN ROMEO
Het is Julien Romeo als het gaat om de echte swingende dansbare variant van house muziek. Niet meer weg te denken bij onze edities. Frontman van ons concept en uitdrager van onze identiteit en sound.

MICK JANSEN
Opkomend dj talent uit onze eigen stad die hoe dan ook een plek verdient bij ons op Vibe. Iemand waar wij zeker nog veel van gaan horen!

De early-tickets voor de de Vibe beach opening zijn NU te koop!
Tickets via: https://tibbaa.com/order/lgs9nn5akw?campaign=3864TKPFJQ&lang=nl

GOOD VIBES ONLY!