Op een unieke manier meer te weten komen over Den Haag? Doe dan eens mee met een Urban Walk! Op zaterdag 13 mei wordt de zesde editie van de Urban Walk Den Haag georganiseerd: een wandeltocht van ongeveer 12 of ongeveer 20 km waarbij je langs allerlei iconische gebouwen wandelt. De Urban Walk Den Haag wordt niet alleen gekenmerkt door de unieke locaties, maar ook door de bijzondere route met stempelposten, versnaperingen en muzikale acts.

Den Haag is een stad die alles heeft: je kunt genieten van de stad maar ook van het strand Scheveningen of Kijkduin. De vele musea en monumenten geeft een unieke uitstraling aan het politieke hart van ons land. staat bekend om de combinatie van stad en strand. Ook heeft de stad vele monumenten en musea. Op het Binnenhof kun je de regering van ons land vinden en op Paleis Noordeinde vind je het verblijf van de koning. Afgelopen jaar liepen de deelnemers al door Huis van het Boek, Stadsoase Spinozahof en de Kloosterkerk. Verder bracht de route de deelnemers onder andere langs Paleis Noordeinde, het Mauritshuis en het standbeeld van Haagse Harry. De route voor de zesde editie wordt geleidelijk bekend gemaakt en kun je bekijken op de site www.urbanwalkdenhaag.nl

Ontdek de koningsstad
De Urban Walk Den Haag biedt deelnemers een unieke route van 12 of 20 kilometer langs en langs tal van bekende en onontdekte plekken. De locaties worden later bekend gemaakt.

De 30 hoogtepunten worden toegelicht met borden en in een audiotour. De wandeltocht wordt gecombineerd met leuke (muziek)acts, wat deelname aan Urban Walk Den Haag tot een onvergetelijke dag maakt! Onderweg is er de nodige verzorging en zijn er stempelposten. Na de inspanning worden alle wandelaars beloond met een welverdiende unieke herinnering.

Start en finish
Start en finish zijn in de tuin van de Nieuwe Kerk. De route voor de zesde editie van Urban Walk Den Haag wordt binnenkort bekend gemaakt.

STARTTIJDEN PER AFSTAND

  • Starttijd 1: 09.00-09.15 uur start 12 en 20 km
  • Starttijd 2: 09.15-09.30 uur start 12 en 20 km + groepsinschrijvingen
  • Starttijd 3: 09.30-09.45 uur start 12 en 20 km
  • Starttijd 4: 09.45-10.00 uur start 12 en 20 km + groepsinschrijvingen
  • Starttijd 5: 10.00-10.15 uur start 12 en 20 km