Het Ockfestival is geannuleerd ,maar we laten 25 mei niet zomaar voorbij gaan.
Wij hebben 2 geweldige bands (die zouden eigenlijk op het festival staan) bereid gevonden om deze avond alsnog een feest te komen maken in de Kas van Ockenburgh.

De eerste band is: 𝐇𝐚𝐚𝐠𝐬 𝐏𝐥𝐚𝐠𝐢𝐚𝐚𝐭
Deze Plagiatoren zullen een eerbetoon geven aan de grootste muziekstad in het land: (natuurlijk) Den Haag! Zij spelen hun legendarische nummers met een eigen rock-sausje! We garanderen een avond om niet snel meer te vergeten. Een betere plek dan op Ockenburgh is er niet om te genieten van de bekendste hits van onze eigen Haagse muziekhelden uit eigen stad. Hits van o.a. 𝐐𝟔𝟓, 𝐆𝐨𝐥𝐝𝐞𝐧 𝐄𝐚𝐫𝐫𝐢𝐧𝐠, 𝐀𝐧𝐨𝐮𝐤, 𝐒𝐡𝐨𝐜𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐁𝐥𝐮𝐞, 𝐃𝐢-𝐫𝐞𝐜𝐭, 𝐆𝐨𝐥𝐝𝐛𝐚𝐧𝐝 en nog veel meer komen voorbij. Wij,van Ockenburgh, hebben met heel veel geluk het auteursrecht gekregen deze band op ons feest te laten spelen, dus mis het niet!! Dus gooi je haren los, trek je leren jasje aan (of uit ;)) want dit wordt een avond rocken op z’n Haags!

En dan de 2e band: 𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐮𝐧𝐤𝐞𝐭𝐞𝐞𝐫𝐬 met niemand minder dan 𝐌𝐢𝐤𝐨 𝐖𝐞𝐚𝐯𝐞𝐫.
Deze unieke Funk formatie heeft een line-up van uitzonderlijke talenten. Zo heeft 𝐂𝐫𝐢𝐬𝐭𝐨𝐟 𝐌𝐚𝐲 (saxofoon) samengewerkt met tal van nationale en internationale jazzgrootheden. En speelde 𝐉𝐨𝐚𝐧𝐧𝐲 𝐇𝐢𝐭𝐢𝐣𝐚𝐡𝐮𝐛𝐞𝐬𝐬𝐲 op basgitaar bij 𝐂𝐚𝐧𝐝𝐲 𝐃𝐮𝐥𝐟𝐞𝐫 . 𝐄𝐥𝐟𝐢𝐧 𝐌𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠𝐤𝐚 op gitaar heeft de eer gehad om te spelen met funkgitarist 𝐌𝐢𝐤𝐨 𝐖𝐞𝐚𝐯𝐞𝐫 , bekend om zijn samenwerking met de legendarische 𝐏𝐫𝐢𝐧𝐜𝐞 . 𝐓𝐚𝐜𝐨 𝐆𝐨𝐫𝐭𝐞𝐫 op drums heeft zijn muzikale avonturen met grote namen als Randy Brecker, George Benson, Roy Hargrove en de JB Horns. Hun diepe liefde voor jazz, funk en R&B zorgt voor een unieke geluid en energieke optredens.

𝐋𝐞𝐭 𝐨𝐩 𝐝𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐞𝐞𝐧 𝐟𝐞𝐞𝐬𝐭𝐣𝐞, 𝐰𝐞 𝐠𝐚𝐚𝐧 𝐝𝐚𝐧𝐬𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐳𝐮𝐥𝐥𝐞𝐧 𝐛𝐞𝐩𝐞𝐫𝐤𝐭𝐞 𝐳𝐢𝐭𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬𝐞𝐧 𝐳𝐢𝐣𝐧.

Zaal open 19.30, eerste band om 20.00

Entree 15,-