The Fashionweek 2023

Van woensdag 4 oktober tot en met zondag 8 oktober 2023 staat Den Haag in het teken van mode tijdens The Fashionweek 2023. Met catwalkshows, tentoonstellingen, workshops en heel veel meer.

The Fashionweek biedt een plek op de catwalk voor getalenteerde modeontwerpers. The Fashionweek is voortgekomen uit The Hague Fashionweek, onderdeel van Dutch Fashion Embassy.

The Fashionweek is een modefestival waar couture en uniek ontworpen kledingstukken samenkomen. Niet commerciële ontwerpers, modestudenten en fashionbrands met een duidelijke visie en eigen handtekening wordt een platform geboden en tonen hun werk op de catwalk en exposities. Het gaat hier doorgaans om unieke ontwerpen, zogenoemde couture. De ontwerpen zijn conceptueel, doordacht, niet trendvolgend maar trendsettend, met aandacht voor ambacht, handwerk en duurzaamheid gemaakt. Deze inclusieve en sustainable ontwerpers brengen samen de toekomst van mode tijdens The Fashionweek.

Lange Voor Haute Couture
Dit jaar is er speciale aandacht voor koninklijke mode met de bijzondere modetentoonstelling op het Lange Voorhout: Lange Voor Haute Couture, in het chique Hotel des Indes vindt een modeshow plaats gebaseerd op het werk van kunstenaar Escher en ook dit jaar wordt de The Fashionweek Talent Award weer uitgereikt tijdens een spectaculaire modeshow vol jong modetalent.

Programma The Fashionweek The Hague 2023
Alle informatie over het programma, de shows, de moderoute, evenementen en ticketverkoop van The Fashionweek 2023 (voormalig The Hague Fashionweek) vind je op de website.