Stap terug in de tijd en beleef de onvergetelijke muziek en magie van The Beatles met de ongeƫvenaarde Bootleg Beatles! Deze wereldberoemde tributeband wordt overal ter wereld beschouwd als de gouden standaard van eerbetoon aan de Fab Four.

The Bootleg Beatles nemen je mee op een nostalgische reis door de jaren zestig, waarbij ze met uiterste precisie en oog voor detail het geluid en de uitstraling van The Beatles op spectaculaire wijze recreĆ«ren. Van de vroege hits zoals “Love Me Do” en “Please Please Me” tot de psychedelische meesterwerken zoals “Strawberry Fields Forever” en “Lucy in the Sky with Diamonds”, elke fase van The Beatles’ illustere carriĆØre komt tot leven op het podium.

Ze hebben wereldwijd lovende recensies ontvangen en worden geprezen om hun overtuigende optredens. Ze worden zelfs meer dan een tributeband genoemd – een waarlijke reĆÆncarnatie van The Beatles. The Times beschrijft hun optredens als “volledig overtuigend”, terwijl The Daily Telegraph het eerder ziet als een “reĆÆncarnatie”.

Deze show is seated. Bij seated heb je altijd een vrije zitplaats, van tevoren een vaste plaats reserveren is niet mogelijk. Tijdschema onder voorbehoud van wijzigingen.

Tickets: www.zuiderparklive.nl/tickets/the-bootleg-beatles

Van 20:00 tot 23:00