YES WE ARE OFFICIALLY BACK EVERY WEEK! … Tequila! Dus we hebben besloten om wat tequila, sombrero’s, en hottest locatie met natuurlijk al je favoriete deuntjes!
*Gratis entree
Dat zou het feest op gang moeten brengen!
Laten we de kater van woensdag met open armen verwelkomen BOTTOMS UP!
**Evenementgegevens**
Evenement: Tequila-dinsdag
Muziek: Hits, Klassiekers & topclubhits
Datum: Elke dinsdah v.a. 11-04-2023
Tijd: 23:00 – 03:30
Locatie: Millers Club, Plein Den Haag
Leeftijd: 18+ ID aan de deur (geen kopie of foto)
Kaartjes :
Gratis toegang met E-ticket voor 00:00 uur, daarna 5 euro met ticket. Geen kaartje = 8 euro de hele nacht
Gratis tickets:
+Download je gratis tickets voor 18:00
+Gratis toegang met online gekochte tickets met gratis toegang voor kaarthouders die voor 00:00 (middernacht) binnenkomen
+Korting entree voor kaarthouders die na 00:00 binnenkomen —> €5
+Niet-kaarthouders volledige dekking voor of na 00:00 —> € 8 HELE NACHT!
Algemeen Reglement:
+ID 18+ verplicht (officiële wet- en regelgeving staat alleen toegang tot de locatie toe met je fysieke officiële identiteitsbewijs of paspoort. Studentenkaarten of foto’s van een identiteitsbewijs worden NIET geaccepteerd)
+Voor uw en de veiligheid van onze gasten en medewerkers wordt u bij duidelijk dronken of gewelddadig gedrag vriendelijk verzocht de locatie te verlaten en wordt u de toegang tot de locatie ontzegd, in extreme gevallen zal de lokale overheid worden gebeld om verder gevaar voor onze gasten en medewerkers te voorkomen.
+Jassen en tassen zijn alleen toegestaan ​​bij inbreng in betaalde vestiaire, maak een foto van uw kassabon voor het geval deze kwijtraakt tijdens uw bezoek. Als u geen foto of bon heeft, kunt u vragen om de items de volgende dag tijdens werkuren op te halen.
+Elke vorm van discriminatie, drugs of intimidatie jegens gasten of personeel wordt niet getolereerd. In al deze gevallen zal de lokale beveiliging de overtreders vriendelijk naar de uitgang begeleiden en overdragen aan de lokale autoriteiten.