Summer BeachLife heeft zijn oorsprong in het beachvolleyball, maar het is meer! Zon, zand, vrienden, feestjes, lekker eten en drinken, loungen, chillen én beachvolleybal of een andere toffe beachsport spelen!

Het evenement bestaat uit het Summer BeachVolleyball Circuit, dat inmiddels al 30 jaar bestaat, aangevuld met een Beachtennis Circuit in 2023 en nog meer leuke beachsporten. De ingrediënten voor jou en je vrienden om een onvergetelijke dag tijdens één van de speelweekenden te beleven.

Tijdens 13 weekenden, van 27 mei t/m 20 augustus kun je meedoen aan een van de recreatieve beachvolleybal toernooien van het alom bekende circuit. Op 7 verschillende locaties, Scheveningen, Huizen, Lemmer, Ameland, Hoek van Holland, Wijk aan Zee en Kijkduin wordt het evenement opgebouwd.

Summer BeachLife is de nieuwe eventnaam van het Summer BeachLife Volleybal Circuit. Summer BeachLife staat voor een dagje genieten aan het strand! Recreatief beachvolleybal is de basis. Het evenement is toegankelijk voor iedereen van beginner tot redelijk niveau. Meedoen is voor iedereen.