Op 26 december brengen wij jou het meest Smakeloos Kerstfeestje van het jaar! Dé avond om je spreekwoordelijke longen uit je lijf te zingen op de meest aanstekelijke (en een tikkeltje foute) kersthits, je rap skills te laten horen op de dikste Hiphop anthems, je heupen los te gooien op de meest verleidelijke R&B glijers en die kerst calorieën eraf te branden op de hardste dance tunes, het gaat alle kanten op vanavond!

Op deze smakeloze avond draait alles om plezier, je booty shaken en genieten van de allerbeste en foutste (kerst) nummers met je beste party squad. We hebben een line-up aan Dj’s samengesteld die je gegarandeerd in de feeststemming brengt. Trek je meest lelijke kerst trui uit de kast, trommel al je vrienden op en kom naar ons Smakeloos Kerstfeestje!

Het maakt niet uit wie je bent, wat je muzieksmaak is of wie je bent, vanavond is iedereen welkom om te genieten van elkaar.
Een kerstfeest in het Paard café om niet te missen! Zorg dat je erbij bent en beleef een kerstavond om nooit te vergeten (of misschien juist wel)

Tot dan!
Met feestelijke groet,
Team Smakeloos.