Hét grootste shopping event van Nederland is terug na vier jaar afwezigheid! Met het thema Free your mind! rolt de binnenstad haar rode loper uit voor alle shopfanaten met spectaculaire aanbiedingen, acts, shows, muziek, eten en drinken. ShoppingNight vindt plaats in de Binnenstad van internationale winkelstad Den Haag. Tot 22:00 uur blijven de winkels in de binnenstad van Den Haag geopend. Wie deze exclusieve winkelavond bezoekt, kan hoog oplopende kortingen en diverse acties bij verschillende winkels verwachten. Daarnaast zorgen spetterende muzikale optredens, te gekke aankleding en entertainment, modeshows, gratis workshops en fantastisch eten voor een onvergetelijke shopavond!

ShoppingNight Den Haag: Free Your Mind!

De ShoppingNight laat zien hoe leuk, divers en compleet de binnenstad is. Haagse ondernemers en winkelketens tonen hun mooiste creaties op de catwalk op de Grote Markstraat en op het Noordeinde. Onder andere in samenwerking met Sniester zullen er diverse muzikale optredens opduiken en kan je je laten betoveren door bijzonder straattheater.
De deelnemende ondernemers halen alles uit de kast om bezoekers een unieke winkelervaring te bezorgen en de horeca serveert bijzondere menu’s en lekkere drankjes

Sale, acties, gratis goodiebags en mooie aanbiedingen

Een scala aan winkels bieden alleen tijdens deze avond speciale ShoppingNight kortingen aan op hun collecties; hoe later het wordt, hoe hoger de korting! Daarnaast worden er gratis(!) goodiebags en samples uitgedeeld. Niet alleen het hart van iedere fashionista zal sneller kloppen tijdens ShoppingNight. Integendeel: er is tijdens deze fantastische avond echt voor ieder wat wils. Van woonaccessoires en hifi-artikelen tot beauty en lifestyle producten: Den Haag is tijdens ShoppinNighti hét shopwalhalla van het land!

ShoppingNight Den Haag is geen doorsnee zaterdagavond, maar een heerlijke avond winkelen gecombineerd met cultuur, muzikale optredens, dj’s, eten, uitgaan en entertainment in de gezellige Binnenstad van Den Haag. Geniet met volle teugen van speciale acts, inspirerende workshops, VIP-behandelingen en swing door de winkelstraten van Den Haag. Benieuwd naar alle aanbiedingen, extra’s en het volledige programma? Houd dan de website in de gaten: shoppingnight.nl!