SEMBLANT (BRAZILIË)
De Braziliaanse topformatie Semblant komt naar Musicon. Alle klassieke ingrediënten heeft de band voor je in petto. Zwaar klinkende gitaren, accuraat drumwerk en uiteraard een zanger én zangeres. Met teksten die handelen over vampieren en andere mystieke thema’s is dat natuurlijk een kat in ’t bakkie. De formatie maakt de oversteek naar Europa omdat ze een nieuw album uit hebben en ze willen jou graag overtuigen van hun kunsten.

SYSTEMHOUSE 33 (INDIA)
Met een visie om het gebroken systeem van verdorvenheid, apathie en onderdrukking in de samenleving omver te werpen, moeten de zaden van een verantwoordelijk en empathisch systeem gezaaid worden in je geest, je huis, en pas wanneer deze ideeën wortel schieten en groeien, kan er hoop zijn voor een systeem dat de massa niet in de steek laat. Deze realisatie leidde tot de geboorte van een heavy metalband in een klein stadje in India, opgericht door Samron Jude – SystemHouse33. In de afgelopen jaren heeft de band zich gewaagd aan de wereldwijde metalen tourmarkt waarbij zij de Indiaas heavy metal naar voren brachten met succesvolle tours in Europa en Noord-Amerika.

WHITE WALLS (ROEMENIË)
Afkomstig van de Roemeense kusten van de Zwarte Zee, werd de progressieve metalband White Walls opgericht in 2009. De band wordt geassocieerd met genres zoals progressieve metal, metalcore en melodieuze metal. White Walls heeft uitgebreid getoerd en heeft de grens van 150 concerten overschreden, en heeft in de loop der jaren talloze prijzen ontvangen. De band heeft 3 studioalbums uitgebracht: Mad Man Circus (2010), Escape Artist (2013), Grandeur (2020), en 3 singles: Death Follows Me (2016), The Gift (2022), Darkness, Let The Air Flow! (2022).

BULLETBELT (NIEUW ZEELAND)
In een jaar waarin we hebben geleerd om niets zeker te verwachten en veel te veranderen, is één ding waar we op kunnen vertrouwen het nieuwe album van Bulletbelt, de metallers uit Wellington, Nieuw-Zeeland. In 2023 wordt het 5e album van de band uitgebracht, genaamd “Burn It Up”. Het album werd opgenomen in de Massey Studio in Wellington door de oprichter en drummer van de groep, Steve Francis, bassist Tim Mekalick, gitarist Josh O’Brien en het nieuwe bandlid Diego Attinger op zang. De negen nummers – allemaal live instrumenten, geen triggers, patches, simulaties of samples – werden mede geproduceerd door James Goldsmith (Beastwars, Mermaidens). Het is een vijfkoppige band die het album live zal presenteren, waarbij Isaac Lundy op gitaar wordt toegevoegd om het live geluid te versterken. Wat niet is veranderd, is de intentie van deze krachtige band – “Burn It Up” is een meeslepend metalbeest van een album. Er is een vernieuwde nadruk op pakkende hooks en refreinen, waardoor het het sterkste album van de band tot nu toe is.

CONCERT INFO
Tijden
Deur open: 15:00 uur
Start: 15:30 uur
Verwacht einde: 21:00

Tickets
Voorverkoop: € 20,00
Deurprijs: € 22,50
Tickets: https://bit.ly/45NUjLN