Rrrollend is dé plek voor heerlijk eten, drinken en een grote portie vermaak. Het leukste foodfestival van Nederland biedt naast een grote verscheidenheid aan food ook onwijs leuk entertainment. Relaxte jazzbandjes zorgen overdag voor de perfecte sfeer en ’s avonds laten de DJ’s hun vrolijkste plaatjes horen.

Tijdens dit alles streel jij natuurlijk je smaakpapillen met de heerlijkste gerechten. Van hamburgers tot een vegetarische bitterbal en van biologische frietjes en poffertjes. Er is voor jong en oud wat lekkers te vinden.

Rrrollend is gratis te bezoeken en hét moment om samen te genieten met je vrienden, familie, collega’s of misschien wel tijdens je eerste date. Gezelligheid gegarandeerd!

Foodtrucks
De hippe keukens op wielen zijn dé trend van de afgelopen jaren. Je hoeft er eigenlijk niet eens te eten om je ogen uit te kijken. Dat geldt ook voor Rrrollend Den Haag. Het culinaire evenement langs de Hofvijver is een ware beleving voor bezoekers. En natuurlijk worden er volop verantwoorde en bijzondere gerechten geserveerd! 

Hofvijver
De Hofvijver is het water naast het Binnenhof in het centrum van Den Haag. Het Hofvijver-gebied is de plek waar Den Haag is ontstaan. Het is ook dé plek om prachtige foto’s te maken van de typisch Haagse skyline met het Binnenhof, het Torentje, het Mauritshuis en moderne architectuur op de achtergrond. 

Bereikbaarheid
De Hofvijver bevindt zich vlakbij het Binnenhof in de Haagse binnenstad. Kom je met de auto via de Utrechtsebaan binnen, volg dan de borden ‘centrum’. Het beste parkeer je de auto direct onder het Malieveld of bij parkeergarage Museumkwartier vanaf hier is het slecht een paar minuten lopen tot je de Hofvijver bereikt. Reis je met het openbaar vervoer naar Den Haag? Vanaf station Den Haag Centraal loop je in 10 minuten naar de Hofvijver of je kan tram 17 richting het Kunstmuseum nemen en uitstappen bij de halte Korte Voorhout. Vanaf station Den Haag Hollands Spoor kan je tram 1 richting Scheveningen Noorderstrand of eveneens tram 17 richting het Kunstmuseum nemen.