Rock & Roll-later is een nostalgische muzikale terugreis naar de popmuziek van de jaren 50 t/m de jaren 80, met af en toe een uitstapje naar zuidamerikaans contreien. Andrea Noske presenteert en speelt een aantal bekende sketches uit de theaterwereld.

In dit interactieve muziek- en theaterprogramma kan iedereen worden betrokken door mee te klappen, mee te bewegen, percussie-instrumenten mee te spelen, mee te zingen en nog meer. Naar live muziek luisteren is goed voor lichaam en geest maar met muziek meedoen en meebewegen is nog veel leuker en bovendien heel gezond!

Juist in deze lastige tijd (zeker voor senioren), met steeds meer eenzaamheid, is het erg belangrijk actief bij cultuur betrokken te blijven. Senioren horen er bij en moeten mee blijven doen! In dit interactieve programma wordt iedereen betrokken door mee te klappen, mee te bewegen, percussie-instrumenten mee te spelen, mee te zingen, mee te dansen en nog veel meer. Naar live-muziek luisteren is goed voor lichaam en geest maar met muziek meedoen en meebewegen is nog veel leuker en bovendien heel gezond!

Door deze gezellige meedoe middagen zal iedereen een boost van endorfine krijgen, die nog dagen zal nawerken!