Het is weer zover: de tijd is aangebroken om de dansvloer te laten trillen en de beats door onze aderen te voelen stromen!

Op 22 september zal ons feest plaatsvinden bij niemand minder dan Colorado Charlie in Scheveningen. Wij kunnen niet wachten om jullie daar te verwelkomen!

Onze vorige editie was al legendarisch in de bekende PAARD, maar deze keer gaan we nog een stapje verder. Bereid je voor op een dag vol energie, passie en de allerbeste hardtechno-beats die je ziel zullen laten vibreren. Wij hebben een line-up samengesteld die staat voor een onvergetelijke ervaring. Maar heb nog even geduld de line up wordt volgende week bekend gemaakt..

Colorado Charlie in Scheveningen zal het episch centrum vormen van deze geweldige dag. Deze legendarische locatie staat bekend om zijn sublieme geluidssysteem, indrukwekkende lichtshow en een sfeer die je meeneemt naar een andere dimensie. Wij beloven je een dag vol verrassingen, nieuwe vriendschappen en onvergetelijke momenten die je nog lang zult koesteren.

Dus, trommel al je vrienden op, maak je klaar om je onder te dompelen in een wereld vol muziek en kom op 22 september naar ons hardtechno-evenement bij Colorado Charlie in Scheveningen.
Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om deel uit te maken van de hardtechno-revolutie en om samen met gelijkgestemde zielen een dag vol totale extase te beleven. Koop nu je tickets en zorg ervoor dat je erbij bent, want dit wordt een dag die je absoluut niet wilt missen!

Line-Up DION, CYNTHIA SPIERING, KØZLØV

Tickets: Uitverkocht