Waan je in een ware droomwereld met de fantasierijke voorstellingen van muziektheatergroep Revolve. Het resultaat is een kleurrijk spectrum aan taal, klank, filosofie, wetenschap en gevoel., een kijk-en luisterervaring voor de ziel. Revolve is muziektheater op het snijvlak van klassiek, jazz en wereldmuziek gespeeld op 10 instrumenten door 4 musici met verschillende achtergronden. Door deze combinatie klinken de voorstellingen als een muzikaal prentenboek waarin je steeds weer kunt bladeren en altijd iets nieuws kunt ontdekken. 

Overleef ik? Overleef jij? Het antwoord kennen we allemaal maar het het verhaal tussen ontstaan en eindigen van het leven is te bijzonder om niet verteld te worden. Revolve doet dit op zijn eigen manier met personages zoals Wil , Twijfel, Vraag en Antwoord. Met uiteindelijk de onvermijdelijke ontmoeting met Keuze. 

Overleven gaat zowel over het leven als over overleven. En zoals in elke voorstelling van Revolve: de muziek vertelt de woorden en de woorden vertellen de muziek.