Power I 

In ‘POWER’ kijken Marengo, Walker en Banya naar hun Afrikaanse roots en de invloed die dat heeft op hun dans, choreografie en dagelijks leven. Ze blikken terug op hun carrière tot nu toe, hun gedeelde achtergrond, de verschillen, de overeenkomsten en de ontwikkeling van straat naar gevestigd. 

In een combinatie van dans, spel en muziek door dansers Maikel Walker, Junior en een choreografie van Lloyd Marengo delen de boys hun uitdagingen, successen en visie op hiphop. Zowel Junior als Maikel zijn een grote inspiratie voor veel dansers wereldwijd: Junior is een van de meest iconische karakters in de breaking scene, bekend om zijn inhuman strength en handstand acrobatics. Maikel is een powerful danser, een planche master en heeft zelfs moves die naar hem zijn vernoemd. Let’s do the Maikel Walker!

Power II • Letters from my grandmother

Met twee krachtige danseressen schetst choreografe Sheree Lenting verschillende generaties vrouwen. De performers vertellen verhalen uit het verleden, het heden en de toekomst. Met de kracht, de wijsheid en liefde van hun voormoeders als erfenis kijken zij vol vertrouwen vooruit.