PANDORA’S KEY
Een samensmelting van duistere intensiteit, betoverende melodieën en pakkende riffs. Pandora’s Key verhaalt over mythes, legendes en moderne problematiek en zoekt hierin de schoonheid in de duisternis. Deze melodische metalband werd in 2016 in Breda opgericht en bracht een jaar later de internationaal geprezen EP ‘Prometheus’ Promise’ uit.

Corona betekende een periode van intense groei en verandering in hun line-up, wat resulteerde in het debuutalbum ‘Yet I Remain’, een viering van muzikale vrijheid en passie. Op 27 januari 2024 zal het album gepresenteerd worden aan het grote publiek.

ARLUNA
Arluna is een Nederlandse symfonische metalband bestaande uit vijf creatieve muzikanten. De muziek van Arluna kan in vier woorden worden samengevat: Symfonisch, harmonisch, pakkend en krachtig. De metal sound geproduceerd door de zware drums, bas en gitaren, wordt harmonieus gecombineerd met symfonische instrumenten en de heldere klank van de zang, waardoor het ensemble tot atmosferische hoogten wordt gebracht.

Arluna streeft naar een mooie opbouw in de nummers en probeert zo de luisteraar te raken. Bij een optreden wil Arluna kracht en plezier uitstralen in een mooie sfeer om zo samen met het publiek een geweldige avond te beleven.

TIJDEN
Deur open: 20.00 uur
Aanvang show: 21.00 uur
Verwacht einde: 23.00 uur

TICKET
Voorverkoop: €10,-
Deur: €12,50