Pal Mundo Festival in het Zuiderpark is het grootste Latin en Carribean Festival in Europa.

Line-up Pal Mundo 2024

De line up van 2024 wordt snel bekend gemaakt. Maar grote namen kun je zeker verwachten in het Haagse Zuiderpark. De headliners van eerdere edities waren latin sensaties J Balvin en Maluma. Ook wereldsterren Anitta, Prince Royce, Gente de Zona, Oro Solido en Konshens en de beste artiesten van Nederlandse bodem waaronder Rolf Sanchez, Bizzey en Broederliefde waren van de partij. 

Zoals bij voorgaande edities, brengt Pal Mundo ook dit jaar meer dan 50 artiesten per dag van over de hele wereld bij elkaar om de verschillende stages op zijn kop te zetten en het publiek te trakteren op een breed scala aan muziek. Van Latin tot Caribbean en van Funk Do Brazil tot Reggaeton, Pal Mundo heeft voor ieder wat wils.

Diverse stages

De Mainstage is de plek waar alles en iedereen samenkomt en wordt dit jaar overgenomen door de grootste nationale en internationale artiesten. Festivalgangers kunnen hun hart op bij de verschillende areas in de buitenlucht met unieke shows en state of the art geluid systemen zoals de Tropical stage. Bij de Papi Chulo stage wanen festivalgangers zich in kleurrijke decors. Ook de Favela stage en de Salsa stage, waar bezoekers kunnen dansen op de beste Latin en Salsa beats, mogen dit jaar niet ontbreken.

De diverse stages in combinatie met de Caribische foodcourt en internationale line-up, maakt dat Pal Mundo hét legendarische Latin hoogtepunt van het festivalseizoen in het Haagse Zuiderpark is.

Tickets

Tickets voor Pal Mundo Festival zijn op dit moment nog niet verkrijgbaar.  Houd de website van Pal Mundo Festival goed in de gaten voor het laatste nieuws.