Due to circumstances, this show has been moved to 20 May 2023. Purchased tickets will remain valid and all ticketholders will receive an e-mail with more information. You can read more about our COVID policy on our website. If you haven’t received anything, please get in touch via kassa@paard.nl

𝗢𝘁𝗼𝗯𝗼𝗸𝗲 𝗕𝗲𝗮𝘃𝗲𝗿 is een punk-rock-garage kwartet uit Kyoto, Japan. De band bestaat uit 4 vrouwen, waaronder hoofdzangeres Accorinrin. Met haar eigenzinnige stem en confronterende prestatievaardigheden, samen met de ongelofelijke muzikaliteit van de band, wordt er voor een spannende en onmisbare live-act gezorgd. In 2020 zeiden de bandleden hun banen op, zodat ze de wereld konden veroveren met hun muziek.

Nadat ze in 2020 hun muziek op de eerste plaats hadden gezet, deden ze een twee weekse tour door Europa. Ze wilden net aan de US-tour beginnen toen de wereld in lockdown ging. Doordat ze in deze tijd niet konden optreden hebben ze al hun aandacht gevestigd op het maken van nieuwe muziek, wat heeft geresulteerd in een nieuw album. In aankomst van de release kijkt de band maar wat uit om verder te gaan met waar ze waren gebleven.

Op 20 mei 2023 staat deze Japanse rockband in de Kleine Zaal. Mis het niet!

Tickets: www.paard.nl/event/otoboke-beaver/