Inclusief theatrale verrassing! In de verlengde pauze geven een aantal jonge makers op onverwachte locaties in het theater een korte preview van hun voorstelling, die later op het festival te zien is.

Sssst. Stil. Ogen dicht. Luister. Jij bent een levensgenieter, liefhebber en vrije geest. Je neemt de tijd om herinneringen te maken en snapt dat je een festival met z’n allen tot leven brengt. Toch?

Al dertien jaar verbindt het Delft Fringe Festival nieuwe makers met liefhebbers, in een verrassend veelzijdig programma. Hoe dat eruit ziet? Dansers bewegen op hun tenen langs de wieken van een molen. Vanaf de balustrade van een herenhuis vallen bevlogen dialogen naar beneden. In verborgen tuinen krijgen cabaretiers zelfs de bomen aan het lachen. En achter de gevels van een monumentaal pand, word jij geraakt door de woorden van het theatertalent van morgen.

Laat je tijdens deze festivalopening verrassen en inspireren door een gevarieerd programma door drie spraakmakende en veelbelovende voorstellingen, waaronder de winnaar van de Delft Fringe Festival Publieksprijs 2023.