Heb je nog niet genoeg gefeest na het Wavy X NMNH Kingsday Festival in het Zuiderpark op 27 april? En/of wil je echt niet naar huis? Kom dan naar het Paard voor de geweldige Kingsday afterparty. Organisator Wavy begint met heerlijke housemuziek en NMNH sluit af met stevige techno. De festiviteiten worden gehost door niemand minder dan Lobster, Prunk, NMNH Soundsystem en Nathan Alzon. Mis deze kans niet om je Koningsdag 2024 tot in de vroege uurtjes te verlengen! En waar kan dat anders dan in het Paard, bekend om het beste soundsysteem van Nederland. NMNH heeft daar al eerder voor een geweldige sfeer gezorgd en samen met Wavy gaan ze dat nog eens overdoen.

Ook als je op een ander festival in het land bent geweest of andere Koningsdagactiviteiten hebt gehad, is dit nog steeds je kans om het Haagse Kingsday te ervaren. Voor fans van house of hardtechno die er niet in het Zuiderpark kunnen zijn is dit een mustgo!

Dus, kom naar de Koningsdag Afterparty op 27 april 2024 in het Paard, Prinsengracht 12 in Den Haag van 23:00 tot 04:45 uur en vergeet niet dat de minimumleeftijd 18 jaar is.

Tickets: https://nmnh.eu/