OCK Festival met voor ieder wat wils

Een festival voor jong en oud, op zaterdag 20 mei, van begin van de middag tot het einde van de avond. Met topoptredens, bands, straattheater, acrobatiek en cabaret. Op 4 podia: in de villa, de vleugel, de kas en op de buitenplekken. Met voor ieder wat wils: geniet van blues, singer songwriters, rappers, improvisatietheater, ska, straattheater, reggae en swing western.

Dans op de muziek van de Scheveningse band Ragmob. Ze spelen de muziek die voorheen alleen nog uit krakende radiootjes kwam: hillbilly, honky-tonk & Western swing.
Luister naar de rauwe zang, boeiende verhalen en onweerstaanbare ritmes en melodieën van de vijfkoppige Western Folk band Sunfire. Je hoort country, folk, bluegrass, alternatieve rock en roots.
Ken je de skaband Skavenhage uit onze eigen hofstad al? Dans mee op de ritmische ska muziek uit de film- en jazzwereld.
Zelfs Nico Dijkshoorn en Rinus Gerritsen zijn aanwezig op het OCK Festival en verrassen je met blues, funk, rock en improvisatie.

Ook het Westland brengt talent naar de buitenplaats. De weergaloze Westlandse Beatles en 3 Meter Peter verrassen je met een verrassend optreden.
En nog veel meer!

Deze bands en nog veel meer tref je op 20 mei van 15:00 tot 23:00 uur op Buitenplaats Ockenburgh. Beleef de absolute festivalsensatie nog voordat alle festivals, zoals Pinkpop en Lowlands, beginnen. Boek snel je tickets à € 20,- via onze site www.villaockenburgh.nl/ockfestival