“NinaLynn wordt beschouwd als de country belofte van Nederland en bracht in het voorjaar van 2023 het alom geprezen album “A Taste Of The Wild” uit.
De Nederlandse singer-songwriter NinaLynn is een Americana singer-songwriter en naar eigen zeggen vooral geïnspireerd door Emmylou Harris, Taylor Swift en Norah Jones. Zij betovert luisteraars met hartverwarmende eigen composities en een stem die je raakt. Daarnaast wordt ze begeleid door gerenommeerde bandleden Janos Koolen, multi-instrumentalist, Arthur Bont, drums en Lucas Beukers, bassist die ook meegewerkt hebben aan het nieuwe album.

Het alter ego van Nina Woerden was al op heel jonge leeftijd bezig met muziek en ontwikkelde een serieus zwak voor Amerikaanse rootsmuziek, variërend van de grote countryzangeressen uit het verleden tot de smaakmakers binnen de huidige countrypop. NinaLynn had na het afronden van haar studie eigenlijk hele andere plannen voor 2020, maar de coronapandemie gooide roet in het eten. In plaats van het maken van een wereldreis nam ze daarom haar debuutalbum “Hummingbird” op. Een album dat absoluut gezien indruk heeft gemaakt bij de pers en het Americana publiek.

Tickets: www.veiligreserveren.nl/ticketshop3.0/?o=AAV293847