Mooi publiek en liefhebbers van fabelachtige nachten. Een sprookje wordt werkelijkheid met het mooiste feest van Nederland: MUST is wederom retour in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus op zaterdag 23 maart 2024. We wachten, we smachten…

Van dansvloer tot kroonluchter en van rode loper tot overnachting en ontbijt. Nog steeds de mogelijkheid om de dansavond met MUST om te toveren in een prachtig weekend weg. Beperkt aantal hotelkamers en suites beschikbaar via www.must.cc om na het feest de snelste manier tot rusten op te zoeken voor een frisse zondag. De volgende dag zien we je graag terug bij ons gezamenlijke ontbijt. De muzikale kunstenaars in de vorm van artiesten achter de knoppen houden we nog even geheim, want daar houden wij wel van.

De reguliere verkoop van de entreebewijzen zijn inmiddels uitverkocht De laatste stapel entreebewijzen is verkrijgbaar. Voor nu als-de-wiede-weer-ga naar www.must.cc om jezelf te verzekeren van entree [of overnachting met ontbijt] en ook nu weer geldt; haastige spoed is bij ons altijd goed, de stapel blijft maar slinken.
Iets te vieren of extra souplesse toevoegen aan een avond vol met pracht en praal? Voordelige pre-bottles met mooie dranken en smaken van oa Moët & Chandon verkrijgbaar via www.must.cc – wij zetten de bottles maar al te graag ijskoud voor je klaar bij de bottle bar. Op vertoon van je bottle ticket kun je je fles afhalen, ID bewijs verplicht.

Bijzijn is meemaken. Op naar een nieuwe MUST.

-X-

MUST in het Kurhaus
Zaterdag 23 maart 2024
Grand Hotel Amrâth Kurhaus
Den Haag | Scheveningen
20:30 – 02:00 uur
www.must.cc