Swami Purnachaitanya neemt je mee in de diepere wereld van yoga, die verder gaat dan alleen fysieke oefeningen en asana’s (houdingen). Ervaar de verhelderende Masterclass ‘Yoga voor de MIND’, waarmee hij in april naar 15 steden in Nederland komt. Yoga houdt de sleutel tot een levenslange ontdekkingsreis naar jezelf, zowel op als buiten de mat. Het gaat verder dan het vergroten van fysieke flexibiliteit; het cultiveert mentale flexibiliteit en discipline, veerkrachtige ademhalingstechnieken, meditatie, asana’s, beheersing van de zintuigen en nog veel meer.

Masterclass

Deze Masterclass biedt zich aan als een poort naar authentieke yoga, geleid door een ware yogaleraar. Ontdek hoe je de ware essentie van yoga kunt integreren in elk aspect van je leven. Leer hoe je yoga kunt gebruiken als een krachtig instrument om elke uitdaging of tegenslag die op je pad komt te overwinnen. Sluit je aan bij Swami Purnachaitanya met zijn onwrikbare toewijding en enthousiasme.

Na je inschrijving ontvang je op de dag van de Masterclass een gratis exemplaar van Swamiji’s bestseller: ‘Vind Je Innerlijke Kracht: Hoe meditatie je kan helpen in deze veranderende wereld