Zondag 1 september – Strand van Scheveningen

De drie Nederlandstalige topartiesten Tino Martin, André Hazes en Mart Hoogkamer geven deze zomer onder de noemer “Tino, Mart en André Celebrating the Summer” een groots strandconcert op het strand van Scheveningen.

Deze drie artiesten, die ieder met hun grote schare fans op eigen naam al stadions uitverkopen, slaan de handen ineen om de ‘zomer groots te vieren’. Niet eerder hebben zij gezamenlijk een concert gegeven. De avond wordt geopend door Mart Hoogkamer, waarna André Hazes het stokje overneemt. Tino Martin sluit deze zomeravond groots af.

André Hazes: “Ik kijk er enorm naar uit. We zijn er lang over aan het praten maar nu gaat het dan echt gebeuren! Op die unieke locatie op het strand, muziek, zonnetje erbij en voeten in het zand, ik heb er heel veel zin in.”

Het wordt deze zomeravond voor het publiek niet alleen meezingen met alle hits maar er zijn ook foodtrucks, een wijnbar en een cocktailbar waar ze de meest heerlijke koude cocktails schenken. En dat allemaal in een zomers decor op het Scheveningse strand.

Tino Martin: “De zomer vieren op het strand van Scheveningen is iets waar we met z’n allen super veel zin in hebben. Ik kan niet wachten om hier samen een groot feest van te maken. Het belooft een fantastische avond te worden.”
Mart Hoogkamer: “Met André en Tino samen een avond vullen. Hoe leuk is dat! Dit wordt het grootste strandfeest wat ik me maar kan indenken.

Tijdens de LIVE on the BEACH Strandconcerten staan jij en je vrienden met uitzicht op zee en jullie voeten in het zand, te genieten van de beste nummers van Tino, Mart & André!

Mis dit dus niet en zet daarom zondag 1 september 2024 dik gedrukt in je agenda!

Tickets: www.liveonthebeach.nl/