LILITH LEFT THE GARDEN
Lilith Left The Garden is een alternatieve rockband uit Nederland, bestaande uit frontvrouw (Lilith), drummer (Aleksi), bassist (Bruno) en gitarist (Indra), met elementen van punk en pop. De nummers van Lilith Left The Garden zijn expressief van aard en behandelen thema’s als zelfliefde, hartzeer, de altijd verwarrende reis naar ware liefde tot feministische standpunten over intimidatie in een patriarchaal systeem.

TROUBLE IN PARADIZE
Trouble in Paradize zijn vijf vrienden die in 2021 samen begonnen zijn met het maken van muziek. Elk lid van de multinationale band is ook multi-instrumentalist en draagt bij aan het unieke geluid en de energie. Door genres als grunge, alternatieve/harde rock te mixen met elementen van psychedelica en funk, is TIP niet bang om te experimenteren met verschillende muziekstijlen. Ze brachten frisse geluidsgolven en broodnodige energie naar de lokale rockmuziekscene. In 2022 won de band de Screaming Fields Live Accelerator en de Rock the South Band Contest, wat hen tot een vaste waarde maakte in de Luxemburgse muziekscene.

Dit jaar traden ze op in de meeste van Luxemburgs beste locaties en festivals zoals De Gudde Wëllen, Rotondes, Rockhal, het Usina Festival en vele anderen. Nu zijn ze terug met nieuwe muziek en hebben ze hun eerste studio-opgenomen single “NIGHTMARES” uitgebracht. Momenteel werken ze ook aan hun eerste studio-EP’s met producer Tom Gatti, die later dit jaar zullen worden uitgebracht.

TIJDEN
Deur open: 20:00 uur
Aanvang show: 20:30 uur
Verwacht einde: 23:00 uur

TICKETS
Voorverkoop: €8,-
Deur: €10,-