Atrium City Hall is blij verheugd om mee te delen dat op zondagavond 17 december van 20:00 tot 22:00 uur de Kerst-Sing-ALong in het Atrium Den Haag weer gaat plaatsvinden! De kaartverkoop en het inschrijven als kerstkoorlid is gestart en kan alleen online.

Programma 2023
Op zondagavond 17 december kan iedereen van 20 tot 22 uur de zevende editie van de bijzondere Kerst-Sing-ALong in het Atrium Den Haag bijwonen. U kunt deelnemen aan het 350-koppig eenmalig samengesteld kerstkoor of plaatsnemen tussen de ruim 1.100 bezoekers. Samen kunt u genieten en uit volle borst meezingen met traditionele wereldse kerstliederen onder de bezielende leiding van Gregor Bak met wederom een gastoptreden van ‘dramatisch sopraan’ en TV-persoonlijkheid Francis van Broekhuizen. Kaarten kosten 15 euro p.p. en Ooievaarspashouders 7,50 euro p.p.

Inschrijven als Kerstkoorlid 2023
De deelname aan het kerstkoor in 2023 bedraagt 25 euro p.p. Voor Ooievaarspashouders bedraagt de deelname 12,50 euro p.p. Om u als kerstkoorlid op de hoogte te kunnen blijven houden van alle informatie omtrent uw deelname als kerstkoorlid, is het verplicht om uw voornaam, achternaam, leeftijd, woonplaats, soort zangstem en mailadres door te geven. Tevens is het verplicht om aanwezig te zijn bij alle 3 de repetities (6, 13 en 16 december) en het kerstconcert (17 december) in het Atrium Den Haag.

Mede mogelijk gemaakt
De Kerst-Sing-ALong is naar een idee van Herbert Boerendonk. De organisatie is in handen van Atrium City Hall, de stichting achter alle activiteiten in het Atrium van het Stadhuis van Den Haag.
In 2023 wordt de Kerst-Sing-ALong mede mogelijk gemaakt door Cultuurschakel, RCOAK, Stichting Zabawas en Van Ommeren De Voogt Stichting.

Voor de online kaartverkoop en het online inschrijven als kerstkoorlid, Uitverkocht