Kom naar de achtste editie van ImpactFest, het toonaangevende impactevenement van Europa, op 7 november 2023 in Den Haag! De grote uitdagingen waar we voor staan, raken iedereen, waar ook ter wereld. Hoog tijd dus om onze krachten te bundelen voor een duurzame toekomst. Op ImpactFest ontmoet je voorlopers in de impacteconomie die over grenzen heen durven stappen en nieuwe ideeën tot leven brengen.

ImpactCity brengt startups, scale-ups, investeerders, kennisinstellingen, bedrijven, beleidsmakers en iedereen die het verschil wil maken, bij elkaar om de wereldwijde uitdagingen aan te pakken in een inspirerende en verbindende sfeer.  

Het programma is gericht op vier cruciale thema’s:

  • Energy & Oceans: Hoe benutten we het volledige potentieel van duurzame en schone energie en de vele mogelijkheden die oceanen bieden?
  • Food & Agriculture: Hoe veranderen we de manier waarop we de wereld voeden en een duurzame werkwijze ontwikkelen die goed is voor mens en planeet?
  • Climate Justice: Hoe zorgen we voor een eerlijke verdeling van de lusten en lasten van klimaatmaatregelen, waarbij we focussen op humanitaire innovatie en sociale oplossingen?
  • Circular Economy & Resources: Hoe creëren we een veerkrachtige toekomst die rijk is aan hulpbronnen, waarin afval wordt beperkt, het gebruik van grondstoffen wordt geoptimaliseerd en ecosystemen worden hersteld?

Ook jij kunt je steentje bijdragen. Samen bouwen we aan een betere toekomst voor de komende generaties.