HYPNOS
Hypnos ontstond in 1999 in het Tsjechische stadje Staré Město, opgericht door zanger en bassist Bronislav “Bruno” Kovařík en drummer Peter “Pegas” Hlaváč, beiden afkomstig van de death metalband Krabathor. Ze vernoemden hun band naar het nummer uit 1990 van de Oostenrijkse death metalband Pungent Stench. Kort daarna voegde gitarist Radek “RAD” Lebánek zich bij hen, maar hij vertrok voordat hun debuutalbum werd opgenomen. Hij werd vervangen door René “Hire” Hilek, terwijl Igor Mores ook als gitarist toetrad. Hun muziekstijl werd gemoderniseerd en de bandnaam werd veranderd naar Hypnös. Met de release van albums zoals “In Blood We Trust” en “The Revenge Ride” kende de band successen en werd zelfs genomineerd voor een Anděl Award in de categorie Hard en Heavy.

Na een korte pauze kwam Hypnos in 2010 terug met een EP getiteld “Halfway to Hell”. Met toevoegingen aan hun line-up en de release van albums zoals “Heretic Commando / Rise of the New Antikrist” en “The Whitecrow”, bewees de band dat ze nog steeds relevant en krachtig waren in de metal scene. De band bleef evolueren en bracht in 2020 hun album “The Blackcrow” uit, wat hun vastberadenheid en passie voor muziek benadrukte.

BLOODPHEMY
Stoomwalsende en dreunende Death Metal. Geïnspireerd door Florida, Zweden en hun eigen erfgoed, onderscheiden deze Nederlanders zich met agressieve death metal die moderne en klassieke stijlen mixt. Diepe, holle brullende vocalen, zware langzame liederen en razendsnelle, psychotische slachtpartijen zorgen voor zware muziek die je recht in de borst treft en je schedel doet bonzen!

BLOODPHEMY werd in 2000 opgericht in Amersfoort. In 2002 brachten ze het album ‘SECTION 8’ uit. Kort daarna gingen ze uit elkaar, om pas in 2015 weer tot leven te komen. Sindsdien hebben ze de EP ‘BLOOD WILL TELL’ (2016) en de albums ‘BLOODLINE’ (2017), ‘IN COLD BLOOD’ (2019) en ‘BLOOD SACRIFICE’ (2020) uitgebracht.

DEATH MARCH
SKULL CRUSHING, BEER DRINKING, HEAD BANGING ÖLD SKOOL DEATH METAL!!

TIJDEN
Deur open: 19.30 uur
Aanvang show: 20.00 uur
Verwacht einde: 23.00 uur

TICKETS
Voorverkoop: €12,50
Deur: €15,-