Tijdens HONDSDOL betreden 6 lokale en niet zo lokale punkrock / metal bands het Paardcafe podium voor een knaller van een avond! Verwacht een avond vol opzwepende beats, schreeuwende gitaren en rauwe energie!

TRENTH is een spoken-word-punkband uit Den Haag, Nederland. De band kwam samen in 2020 en nam kort daarna hun eerste EP “TRENTHSEKSUEEL” op bij Guy Tavares, die de EP uitbracht onder het Motorwolf label. Invloeden variëren van Henry Rollins tot Iggy Pop, terwijl de muziek live op het podium tot zijn recht komt en doet waar ze het beste in zijn: je shockeren.

Op 14 februari 2022 zag het in Leiden gevestigde Ācīd Rēflūx zijn eerste podium in een grimey kelder, sindsdien hebben ze hun door Grunge/Punk beïnvloede geluid geprojecteerd in DIY-locaties, clubs en podia. Met een vuist in de strijd voor de Leidse scene doen de jongens er alles aan om de DIY-punkscene levend te houden. De krachtige riffs, pittige basstones, kletterende zang en opzwepende drums laten duidelijk inspiratie horen van bands als Soundgarden, Nirvana, Green Day en Foo Fighters. Het trio bestaande uit; Punkverslaafde Puck (bas), Classic Rock-kat Huub (drums) en grungehead Rikkert (gitaar, zang) brachten hun debuut-EP uit; DIXI op 28 oktober en zenden signalen uit dat de shitshow nog lang niet voorbij is.

Hard voor Weinig maakt sinds 2007 activistische anarcho-hardcore-punk en bestaat uit Pim (gitaar en backing vocals), Ruben (drums en backing vocals) en Jurre (bass en lead vocals). In de beginjaren bracht de band 2 cd’s uit. In 2020 verscheen hun 3e album ‘ILL’ online, nu ook op vinyl te beluisteren. In 2021 verschenen online de singles ‘Woonrecht’ en ‘De Ezel En De Engel’ en in 2023 de single ‘Jij Bent Mijn Boer Niet’: alledrie met een videoclip op Youtube.

Hard Voor Weinig laat zich inspireren door strijd van onderop rondom thema’s van anti-racisme en klimaatrechtvaardigheid tot anti-kapitalisme, dierenrechten en woonstrijd. Ze spelen het liefst op activistisch gemotiveerde gelegenheden zoals demo’s en benefietavonden met oog voor een diverse line up.

Cult Of Carnage is een band met een grote passie voor extreme metal. Ze zijn afkomstig uit de groeiende stad Almere in Nederland en zijn in april 2022 van start gegaan. De muziek, geïnspireerd door de slopende agressie van death en thrash metal, vertelt over brutaliteit, verwoesting en de duistere kant van de mens. De vijf leden met een gedeelde visie combineren bot brekende riffs, duizelingwekkende solo’s, donderend drumwerk en ruige vocalen om muziek te creëren dat zowel woest als geraffineerd is.

Ze halen veel inspiratie uit de pioniers van de genres en proberen hun muziek een eigen Cult of Carnage draai en identiteit te geven.

AstroNutz is een vierkoppige rockband uit Almere. In 2023 zijn er drie singles (Whiner Little Cry Baby, Toy en No Regrets) online gekomen en zijn ze inmiddels in de afronde fase van hun Debuutalbum die begin 2024 uit komt! De band trad op in veel fantastische locaties, heeft een toffe support neer mogen zetten voor ‘Call it Off’ tijdens hun “Welcome Back” tour en behaalde zelfs de 37e plaats in de Kink Fast top 100 van KINK FM!

CLOUDSURFERS is een gevaarlijk lekkere mix van zonnige surf en stevige punk. Manische gitaarpassages en grungy vocals worden voortgestuwd door een vlammende ritmesectie. CLOUDSURFERS combineert het onberekenbare van Pulp Fiction met het zweet van Oh Sees en de garagepop van Together Pangea: that’s a pretty fucking good milkshake!