De HERR ZIMMERMAN BEACH PARTY is al jaren dรฉ techno happening op het Scheveningse strand, die je niet mag missen.
De party’s van de buitenaardse kater zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een heus techno fenomeen op het strand aan het Zwarte Pad. En net als voorgaande jaren is er gelukkig ook deze zomer weer de Herr Zimmerman Beach Party!

๐—”๐˜‡๐—ผ๐—ฟ๐—ฟ๐—ฎ ๐—•๐—ฒ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต ๐—–๐—น๐˜‚๐—ฏ, ๐—ญ๐˜„๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ฒ ๐—ฃ๐—ฎ๐—ฑ ๐Ÿฒ๐Ÿฒ , ๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป
Zaterdag 22 juni landt de Spacer Techno Katze weer bij strandclub Azorra op het Zwarte Pad in Scheveningen. Verwacht een flinke dosis party techno, zoals je bij Herr Zimmerman gewend bent! Samen met de zon, zonsondergang, de zee en nachtelijke sterrenhemel als decor, het leukste party publiek, en een knallende line up! Wat wil je nog meer?!โ€ฆ

๐—ง๐—˜๐—–๐—›๐—ก๐—ข ๐— ๐—จ๐—ญ๐—œ๐—ž:
๐—ฅ๐—ข๐—•๐—ฃ๐—  (๐—œ๐—ง๐—”๐—Ÿ๐—ฌ)
๐—™๐—ฅ๐—”๐—จ๐—Ÿ๐—˜๐—œ๐—ก ๐—ญ
๐—ง๐—”๐—ก๐—ญ๐— ๐—”๐—ก
….
๐— ๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ ๐˜๐—ฏ๐—ฎ…

๐—”๐—ฏ๐—ผ๐˜‚๐˜ ๐—ฅ๐—ข๐—•๐—ฃ๐—  (๐—œ๐—ง๐—”๐—Ÿ๐—ฌ):
Tijdens deze Beach Party komt de Italiaanse techno knaller ROBPM de boel compleet op zโ€™n kop zetten! Het motto van ROBPM is: ‘Where there is Bass, there is hope!’.
De Italiaan scoort regelmatig Beatport techno knallers zoals Oxygen, Phenomena, Curiosity en My Weapon.
Check deze tracks in de comments van dit event of op de website van Herr Zimmerman en check hier ook diverse video impressies van ROBPM, zoals tijdens het Duitse RUHR IN LOVE โ€“ Festival ( Affenkรคfig Stage), waar hij een graag geziene gast is.

Van 19:00 tot 01:00

๐—ง๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐˜๐˜€:
Warm je zelf alvast op en scoor voor 1 mei alvast je “Early on thze Beach” – Tickets op www.HerrZimmerman.eu