Het is weer zover! De lente is van start en fantastische artiesten van de Herman Brood Academie staan te popelen om door het land te gaan. En dit helemaal gratis! Pak je vrienden, familie of je buren bij elkaar en geniet van spectaculaire optredens, sowieso een ervaring die je niet mag missen!

THE VEINS
Ouderwetse rock in een modern jasje.
The Veins is een jonge band waar de passie vanaf spat. Doordat de jongens al jarenlang samenspelen hebben ze een herkenbare chemie waarmee ze tijdens hun optredens het publiek doen springen. The Veins spelen veel eigen werk, maar er zullen ook genoeg meezingers de revue passeren. Garantie voor een leuke avond die je als muziekliefhebber niet wil missen!

DADDY UNCHAINED:
Drie kings stapte de stinkende garage van jozef en maria binnen. Ze stalen het heilig kindje en noemde het Daddy Unchained. Het losgebarsten energieke luidruchtige kind wordt bespeeld door de m- town funky puppetmasters die hun laatste avondmaal zouden vergezellen met nu-metal vinyl.

FLOYD HEMORROID:
Floyd Hemorrhoid is een hardcore punk / rock ’n roll band uit Haarlem. De band is een supergroup met ander andere leden uit The Kaak en Asbest Boys. In corona tijd hebben ze hun eerste plaat opgenomen die nu nog in de kast ligt maar die zit er wel aan te komen. Ze staan altijd klaar om te rocken.