Music Lab is het netwerk evenement van de Haagse Popweek in het Paardcafe. Een middag waarin jij je muziek direct kan laten horen aan industry professionals tijdens Drop it Like it’s Hot en daarna een talk over hoe jij jezelf als muzikant kan profileren met niemand minder dan LAKSHMI en haar management team.

Programma
15:00 – 16:45 Drop it Like it’s Hot Demopanel
17:00 – 18:30 Talk Profilering met LAKSHMI
18:30 – 19:00 Borrel

-Drop it Like it’s Hot Demopanel-

Ben je bezig met demo’s opnemen? Is jouw nummer nog in productie of ben je klaar voor release? Wil je waardevolle tips en tricks van een demopanel die er toe doet in de muziekindustrie?

Stuur jouw demo naar ons door en wie weet mag je jouw nummer voor ons demopanel laten horen! Deze bestaat uit de crème de la crème van de industrie. Na de panels is er ook een mogelijkheid om kennis te maken en na te kletsen, dus ook nog eens een handig netwerkmoment….

Stuur ons een mail met jouw vraag en de demo en wie weet spelen we jouw nummer.

-Wie zijn de demopanel leden?-

Marco Bijsterbosch is programmeur van de Grote Markt, Sniester, Wild Rooster en St. Patrick’s day

Simeon is de oprichter van boekingskantoor Treetop Agency, dat momenteel een eclectisch roster van artiesten uit 18 verschillende landen representeert. Onder zijn persoonlijke roster vallen zowel internationale acts zoals Salvador Sobral (Portugal), Bongeziwe Mabandla (Zuid-Afrika) en Bare Jams (UK) als Nederlandse artiesten zoals Nina June, Luka en Vic Willems. Met Banner. en HALF CAB is ook Den Haag in zijn roster vertegenwoordigd. Tevens doet Simeon het management van opkomende talenten Bony Macaroni en Roofman.

Jaap Wiewel (41) is de helft van het in Den Haag gevestigde producers en engineering team “Killing Skills”. In de afgelopen 18 jaar heeft Killing Skills haar naam kunnen vestigen in de nationale en internationale scene door te werken met artiesten als Goldband, Jarreau Vandal, Full Crate, The Partysquad, Dret & Krulle, Steen, Joe Kickass, O.S.T.R.. Met de laatst genoemde Poolse rapper O.S.T.R. heeft Killing Skills in de afgelopen 7 jaar meerdere multi-platinum platen geproduceerd en zijn zij uitgegroeid tot een van de meest invloedrijke en succesvolle producers van Polen op dit moment. Onder de naam Killing Skills Academy organiseren ze verschillende lessen en cursussen op het gebied van producing en engineering bij instellingen zoals HiphopHuis, Haags Hiphop Centrum, Sound Education etc.

-Musictalk: Profilering met LAKSHMI-

Je hebt de passie, het talent en de drive. Maar hoe zet je de volgende stap als artiest in de muziekindustrie? Hoe zorg je ervoor dat jouw unieke geluid niet alleen gehoord, maar ook gevierd wordt?
Of je nu jouw eerste optredens wilt plannen, je merk als artiest wilt versterken, of simpelweg wilt leren hoe je jouw publiek effectief bereikt, hier krijg je antwoord op al jouw vragen.

In samenwerking met Music Management Forum (MMF) presenteren wij een exclusieve talk met Team LAKSHMI. Leer uit eerste hand van professionals.

Met Casper Knipscheer, manager van LAKSHMI en mede-eigenaar van Twist Agency, Fred van Kruining, oprichter van Meet Me There Management, Music & Publishing, en natuurlijk de sensationele LAKSHMI zelf, een veelzijdige artiest, songwriter en theatermaker die in de spotlights heeft gestaan sinds haar doorbraak.

Dit is je kans om je te laten inspireren, waardevolle inzichten op te doen en je brandende vragen te stellen.

De talk wordt gehost door Marco Bijsterbosch: o.a. Programmeur van de Grote Markt, Sniester, Wild Rooster Festival.