De vrolijke en energieke sfeer van Goldkimono keert op 30 mei 2024 terug naar PAARD tijdens zijn S.O.O.N tour! De sonische trillingen, die zich bewegen op de beat van hiphop uit de jaren 90, van deze Nederlandse schrijver/producer, laten je met een positief perspectief naar de wereld kijken. Voor Goldkimono draait alles in muziek om energie. Deze feel-good energie brengt hij over met zijn levendige beats en zorgeloze teksten.

In 2023 bracht Goldkimono zijn meest recente werk uit, genaamd ‘Something Out Of Nothing’. Het album verkent het thema van creatie en het idee van er iets van maken. Dit is volgens Goldkimono aan de luisteraar om dit in te vullen. Laat dit nou het leven, je situatie, relaties, je omgeving, gewoon ‘het’ in het algemeen zijn. Voor Goldkimono zelf is het schrijven van teksten en het maken van muziek de manier waarmee hij zijn gedachten kan vastleggen, gevoelens kan bevrijden en de schaduwen van de muren kan laten zingen.

Op het album ‘Something Out Of Nothing’ worden veel verschillende onderwerpen onder de loep genomen, waaronder een nummer gewijd aan zijn vader en een ander nummer dat over de toestand van de wereld gaat. Gevoel blijft, net als in zijn vorige werk, een overkoepelend thema. Goldkimono benadrukt dat het uiteindelijk allemaal om de luisteraar draait; wat je meemaakt en hoe je je voelt, is voor hem het belangrijkst. Hij hoopt met zijn muziek een positieve invloed te hebben op de luisteraar.

Tickets: www.paard.nl/event/goldkimono-3/