PDH Bookings presents GIANTS OF BLUESROCK. De top of the cream van britse Bluesrockbands. Genieten van onvergetelijke songs! Het kan tijdens dit groots opgezette concert waarbij topbands hun idolen vertolken tot in de kleinste details. Veel Bluesrock bands zijn ons inmiddels ontvallen maar GIANTS OF BLUESROCK maakt hun muziek weer springlevend.

De line-up van dit concert levert veteranen van de Britse bluesrock met Dr. FeelgoodJim KirkpatrickMike Ross, en Matt Pearce & The Mutiny

Dr. Feelgood
Dr. Feelgood is een Engelse pubrockband, opgericht in 1971, afkomstig uit Canvey Island, Essex. De groep is vooral bekend van vroege singles als “She Does It Right”, “Roxette”, “Back in the Night” en “Milk en alcohol “. Hoewel hun commercieel meest productieve jaren de vroege tot midden jaren zeventig waren, blijft een versie van de band tot op de dag van vandaag toeren en opnemen.

Jim Kirkpatrick
Jim Kirkpatrick is een bekende gitarist en muzikant uit Cheshire, Engeland. Met meer dan 20 jaar professionele ervaring is Jim een veelgevraagd sessiespeler, schrijver en artiest geworden en wordt hij erkend als een van de beste slide-, blues- en rockgitaristen in het Verenigd Koninkrijk.

Mike Ross
Een man op wie je kunt vertrouwen om fuzz-charged Heavy Blues en krachtige Rock tevoorschijn te toveren, zijn gitaar te laten zweven en zingen, en slimme teksten af te leveren. Mike Ross is bij rockfans bekend als onderdeel van het trio van gitarist-frontmannen in de powerhouse-band RHR (genoemd naar de line-up van Troy Redfern, Jack J Hutchinson en Mike Ross). Een mix van het beste van Southern rock, Americana en Blues en sterk geworteld in de jambandscene.

Matt Pearce & The Mutiny
De in Glasgow geboren gitarist Matt Pearce uit Londen is een origineel lid van de succesvolle hardrockgroep Voodoo Six (opgericht in 2005). Matt heeft vijf albums uitgebracht met V6, de meest recente opgenomen in L.A. in Steve Vai’s “Mothership Studios”, en hun nieuwste studioalbum is onderweg. Als je op zoek bent naar rokerige nummers, zoek dan niet verder: blues en op soul gebaseerde ballads; melodieën die stuiteren met een ZZ Top-soort shuffle en swagger en liedjes die de brandewijn vermengen met eersteklas vuurwater, moonshine en soul.