Na deze zeer positief ontvangen foto expositie is dit de tweede keer dat hun werk gezamenlijk te zien is. De fotografen van Catch21 laten zien hoe zij zich in het jaar na hun afstuderen zich verder hebben ontwikkeld. Deze keer op uitnodiging van Atrium City Hall in de stad waar een groot deel van het collectief woont of werkt en al eerder door een deel van de groep werd geëxposeerd. Catch21 neemt de bezoeker mee op fotografische ontdekkings-tocht langs human interest, documentaire, onderzoek, mixed media en alternatieve technieken.
Facebook pagina Catch21

Leonie Gossens
Als fotograaf en kunstenaar probeert zij te vangen en duiden dat wat er niet meer is, nog niet is geweest of misschien niet heeft mogen zijn. Niet het hier en nu, maar het afwezige probeert zij te vertalen in iets zichtbaars.

Ariana Eland
Met de vraag ‘what do you see?’ wil Ariana mensen haar wereld binnen voeren en uitnodigen om op zoek te gaan naar zichzelf. De thema’s identiteit, individualiteit, verbinding met anderen en haar omgeving staan centraal in haar werk.

Wieneke de Leeuw
Al sinds haar jeugd in Twente verlangt Wieneke ernaar om de Wilde kievitsbloem (Fritillaria maleagris) te zien. Begin 2021 startte Wieneke dit long-termproject, waarin ze onderzoek doet naar dit bijzonderebloembolletje.

Britt van den Broeke
Britt fotografeert in de richting documentaire stijl en heeft een fascinatie voor eenvoud. Het werk wat ze maakt is voornamelijk gericht op West Zeeuws-Vlaanderen, de plek waar ze is opgegroeid en die haar nauw aan het hart ligt. 

Lotte van Huuksloot
Lotte van Huuksloot (1979) studeerde in 2021 af in Photographic design aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie te Rotterdam. Met een goed oog voor de visuele poëzie van het alledaagse vertaald ze haar eigen ervaringen en emoties naar beeld dat ontroert en bij de dingen doet stilstaan.

Monica Stuurop
Monica verdiepte zich voor dit project in het fenomeen ‘Misofonie’, wat ‘haat voor geluid’ betekent. Met name eet-, smak en repeterende geluiden. Voor velen onbekend, onuitgesproken of verkerend in de taboesfeer. Met deze documentaire serie wil zij bewustzijn creëren voor deze nog niet zo bekende neurologische aandoening.

Karin van Bijlevelt
Door persoonlijke verhalen te vertellen die dicht bij haar zelf staan, en dit visueel weet om te zetten in beelden, weet Karin mensen te raken of te verbinden. Haar werk heeft een zachte poëtische analoge sfeer, de beelden worden met elkaar versmolten tot een eenheid. Met haar project ‘Leftovers’ vertelt Karin het verhaal van haar vader, die als baby afgestaan is door zijn moeder,  onder dwang van haar familie , aan een weeshuis in Den Haag anno 1942.

Sun van Nieuwburg
Als kind liep Sun altijd met een fotocamera om haar nek. Met haar ADHD kon ze met beelden zeggen wat er met woorden niet goed uit kwam, op deze manier werd ze beter begrepen. Nog steeds heeft ze altijd een camera bij zich om het pure moment vast te leggen.