FOOD & MUSIC FROM
Food & Music From is een culinaire en muzikale wereldreis waar de verfijnde smaken harmoniëren met melodieën, resulterend in een overheerlijke belevenis. Elke editie staat een nieuwe bestemming centraal, en onze chef-kok creëert een exquise diner dat geïnspireerd is op de culinaire tradities van het focusland. Het grand dessert biedt niet alleen een heerlijk nagerecht, maar wordt ook vergezeld door een live optreden van een band die de authentieke muziek van het betreffende land ten gehore brengt.

Voor de eerste editie van Food & Music From verwelkomen wij u graag in ons wereldrestaurant, waar we de schitterende Franse keuken in de schijnwerpers zetten. Een keuken van culinaire verfijning en subtiele smaakexplosies. Onze chef-kok, beïnvloed door de rijke culinaire tradities van Frankrijk, presenteert een met zorg samengesteld diner dat u even mee neemt op een tripje naar Parijs.

MENU
Aperitief: Ricard Pastis (Blancart Anise, alcoholvrij)
****

Voorgerecht: Baguette aux Herbes de Provence
****
Hoofdgerecht: Coq au Vin met aardappels uit de oven en groene salade (jack fruit au Vin), vegetarisch)
****

Dessert: Creme Brulee gebrand met Haagse Hopjes

MUZIEK
Wanneer de creme brulee, op zijn Haags wordt opgediend, markeert dit het startsein voor het betoverende concert van Le Chant Des Dunes. Dit kwartet, uit La Haye, staan bekend om hun baguetterock en hebben hiemee menig salon verlevendigd. Le Chant Des Dunes biedt een muzikale bric-à-brac van zorgvuldig gekozen delicatessen en minder bekende aubades, variërend van de tijdloze klanken van Johnny Hallyday, Françoise Hardy en Jacques Dutronc tot de diep doorvoelde nummers van Brel, Aznavour en vele anderen.

TIJDEN
Deur Open: 18.00 uur
Start Diner: 18.30 uur
Le Chant Des Dunes: 20.15 uur
Verwacht einde: 23.00 uur

TICKETS
Diner Ticket: € 25,- (Aperitief + Drie-gangen diner + Concertkaartje)
Wijn Ticket: € 27,50 (Aperitief + Drie-gangen diner + 1 glas Franse rode wijn + concertkaartje)
Concert Ticket: € 10,- (Toegang vanaf 20.00 uur voor concert Le Chant Des Dunes)
Deur Ticket: € 12,50 (Concert tickets zijn vanaf 20.00 uur verkrijgbaar aan de deur)

CHEF KOK
Michel Schimmel, 49 jaar, is een enthousiaste chef-kok met een passie voor diverse keukens. Als freelance kok bij MiSoCu en Trammmkok bij de Hoftrammm, creëert hij heerlijke gerechten met als doel zijn gasten blij te maken. Michel’s favoriete keuken is die welke vreugde en tevredenheid brengt aan zijn gasten, en met zijn creativiteit en toewijding weet hij iedere keer weer overheerlijke gerechten op tafel te zetten.