Van de Finnish Hall of Fame & multi-platina verkopende Nightwish tot After Forever, een van de allereerste symfonische metalbands, heeft Floor Jansen groot nationaal en internationaal succes gehad. Nu artiesten terugkeren naar het podium, zal Floor furore maken met haar allereerste soloalbum.

De veelgeprezen solocarrière van Floor Jansen explodeerde in 2019 toen ze Nederland verraste met haar versie van Phantom Of The Opera met Henk Poort tijdens Beste Zangers. Dat jaar won ze de Nederlandse Popprijs, een prestigieuze prijs voor artiesten die de belangrijkste bijdrage hebben geleverd aan de Nederlandse popmuziek. Haar eerste solo-tour, die datzelfde jaar werd aangekondigd, was in minder dan 24 uur uitverkocht, wat de kracht van haar gepassioneerde aanhang benadrukt.

Terwijl de wereld wankelde door het gebrek aan live-optredens van de afgelopen twee jaar, maakte Floor van de gelegenheid gebruik om online contact te leggen met haar fans. Met livestreams en fenomenale covers die miljoenen views kregen, was ze meer dan in staat om fans, oud en nieuw, bezig te houden terwijl ze wachtten op de terugkeer van haar solomuziek en livemuziek.