Stap binnen in de ultieme tijdmachine van muzikale nostalgie – welkom bij Flashback Friday!

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en duik elke vrijdagavond vanaf 22:00 uur tot 03:00 uur in een feest door de afgelopen decennia . Laat je meevoeren naar de tijd van neonlichten, opvallende outfits en onvergetelijke hits.

Onze DJ’s nemen je mee op een muzikaal avontuur, waarbij de geluiden van de jaren ’80, ’90 en ’00 herleven. Van funky beats tot onweerstaanbare popmelodieën, we hebben het allemaal voor je in petto. Stel je voor: dansvloer, knipperende lichten en de beste muziek die de afgelopen drie decennia te bieden hadden!

En hier komt het beste nieuws – de entree is helemaal gratis! Ja, je leest het goed. Dus trommel je vrienden op en maak je klaar om te dansen, te zingen en herinneringen op te halen aan de grootste hits van vroeger.

Flashback Friday’s bij Blaze&Co beloven avonden te worden vol energie, positieve vibes en een geweldige gemeenschap van mensen die samen één doel hebben: de tijd van hun leven hebben op de dansvloer.

Dus markeer je agenda en bereid je voor op een onvergetelijke reis door de muzikale geschiedenis. Flashback Friday – waar de entree gratis is, maar de herinneringen onschatbaar zijn.

DjCurteez Inthemix DjSertan Bayazit