Fashion On Escher: modeshow in Hotel des Indes

Tijdens The Fashionweek in Den Haag is ook ruimte voor het Escherjaar. Tijdens een bijzondere modeshow in Hotel Des Indes presenteren drie nieuwe talentvolle modeontwerpers kun kijk op kunstenaar M. C. Escher. 

Dutch Fashion Embassy, een organisatie die zich richt op het bevorderen van nieuw modetalent, presenteert op donderdag 5 oktober een spectaculaire modeshow in Hotel Des Indes. Drie getalenteerde modeontwerpers tonen hun nieuwste collecties, geĆÆnspireerd door de beroemde kunstenaar Escher, ter ere van het Escherjaar dat dit jaar in Den Haag wordt gevierd ter gelegenheid van zijn 110e geboortedag.

Officiƫle opening van The Fashionweek The Hague
Hotel Des Indes, dat in het verleden regelmatig diende als podium voor modeshows, zal voor deze bijzondere gelegenheid de salon transformeren tot een elegante catwalkzaal. Met deze keuze wordt een knipoog gegeven naar vervlogen tijden en wordt een klassieke modeshowpresentatie nagebootst.
De modeshow is de officiƫle opening van The Fashionweek The Hague, een prestigieus evenement dat plaatsvindt van 4 tot en met 8 oktober in Den Haag. Dit mode-evenement belooft een showcase te zijn van opkomend talent en toont de nieuwste trends in de modewereld.

Na afloop van de modeshow hebben bezoekers de mogelijkheid om het werk van de jonge talenten verder te bewonderen tijdens een exclusieve expositie op de eerste verdieping van Hotel Des Indes. Deze expositie is geopend van 6 tot en met 8 oktober. Toegang tot de expositie is gratis, waardoor bezoekers de kans krijgen om de inspirerende creaties van dichtbij te ervaren.

Opmerkingen
De modeshow is alleen met een toegangsticket te bezoeken. De tickets gaan op 4 september in de verkoop via de officiƫle website van The Fashionweek The Hague. Wees er snel bij, want het belooft een exclusieve middag te worden waarbij de grenzen van mode en kunst worden verlegd.