EXTERMINATION DISMEMBERMENT
Extermination Dismemberment is een Slamming Brutal Death Metal-band afkomstig uit Minsk, Wit-Rusland. De huidige bezetting van de band bestaat uit Arseniy Kovalchuk (gitaar), Vladislav Martirosov (vocals), Viktor Kanashevich (bas) en Denis Poluyan (drums). De band werd opgericht in oktober 2009 door gitarist Arseniy Kovalchuk en zanger Valeriy Kozhemyako. Ze begonnen meteen te werken aan hun debuutalbum. Tijdens dit proces voegden bassist Viktor Kanashevich en drummer Vladislav Martirosov zich bij de band. Valeriy Kozhemyako verliet de band in 2013, waarna Vladislav Martirosov zijn rol overnam als zanger in 2016. Kort daarna voegde Denis Poluyan zich toe als drummer.

Het debuutalbum van de band, getiteld “Butcher Basement,” werd uitgebracht in december 2010 door het Oekraïense label Imbecil Entertainment Records. Na actief op te treden begon Extermination Dismemberment onmiddellijk aan nieuw materiaal te werken. Drie jaar na hun debuutalbum, op 27 mei 2013, brachten ze hun tweede volledige album, “Serial Urbicide,” uit via het bekende Japanse label Amputated Vein Records. Dit album ontving direct positieve recensies en werd zelfs uitgeroepen tot album van het jaar door SBDC. Tot op de dag van vandaag blijft “Serial Urbicide” in de afspeellijsten van fans en trekt het wereldwijd nieuwe luisteraars aan.

De wereld zoals je die kent, is aan het eindigen. Je dood zal net zo ellendig en onbeduidend zijn als je leven was. Vanaf nu ben je niets meer dan een bloedbron voor de machines, een hulpbron. Ren als je wilt. Verzet is zinloos. Vernietiging is onvermijdelijk. Het Dehumanization Protocol is geactiveerd.

KORPSE
Korpse is een Nederlandse “Slamming Brutal Death Metal” band die al enige tijd een naam voor zichzelf aan het maken is in het nog steeds groeiende slam-genre. Ultra bruut is een veelgehoorde
term in combinatie met deze zijtak van death metal en dat is volledig terecht ook nog. Kenners van het genre lezen denk ik ook niet verder, want ze weten genoeg bij het lezen van de naam Korpse. Van ultra snel naar ultra traag en alles wat daar tussen gebeurt, het is een trip die alle lucht uit je lichaam slaat bij het horen er van. En wees oplettend bij de tempowisselingen, want het kan zo maar zijn dat die wissel in tempo binnen 1 seconde is gebeurd. En geloof me, dat is niet goed voor je nekspieren.

TICKETS
VVK: €17,50
DEUR: €20,-