EXPOSED / the Textile Show

De afgelopen jaren werd het werk van zowel onze Mode- als Textielstudenten gepresenteerd tijdens Exposed, maar omdat beide disciplines hun eigen dynamiek en aandachtsspanne hebben, heeft de KABK besloten om Exposed dit jaar te splitsen. Afgelopen juni presenteerden de modestudenten hun werk tijdens de Modeshow en nu geven krijgen deTextielstudenten het podium!

Tijdens EXPOSED / the Textile Show wordt het werk van alle Textielstudenten getoond in de vorm van een tentoonstelling. Van de eerste onderzoekende en experimentele stappen in jaar 1 tot uitgesproken en persoonlijke projecten van de kersverse alumni Vivianne von Arx, Funda Göçer en Xiaoyu Wen.
Afgelopen juni won Xiaoyu Wen de ‘Keep an Eye Textile & Fashion Scholarship’. Deze prijs dient ter ondersteuning en verdere ontwikkeling van haar carrière na de academie. Haar afstudeerwerk, een onderzoeksproject over het visualiseren van het geluid van textiel, zal te zien zijn tijdens Exposed.

De tentoonstelling vindt plaats in the Grey Space in the Middle’ in het centrum van Den Haag en is voor iedereen toegankelijk. Het werk van de studenten zal gedurende 2 weekenden te zien zijn.