Ed Struijlaart is een Nederlandse zanger en gitarist. Hij begon zijn carrière bij de band Stud Muffins, maar timmert inmiddels al een tijdje solo aan de weg.
Struijlaart is van 2003 tot 2010 frontman van de Nederlandse band Stud Muffins. Na het uiteenvallen van de groep in 2010, besluit hij alleen verder te gaan. In 2012 brengt hij zijn debuutalbum Head, Heart and Hands uit. Twee jaar later is het alweer tijd voor Closer Than Skin, zijn meeste recente plaat.

Hoewel hij in de jaren die volgen geen albums meer uitbrengt, verschijnen er wel met regelmaat singles zoals ‘Make It Your Own’ en ‘Guitar’. In het najaar van 2020 trakteert hij zij fans op de EP Alles Op Rood.
In 2017 schrijft Struijlaart samen met Peter Slager (BLØF) de muziek voor Soof de Musical. Ook Claudia de Breij leverde haar bijdrage aan de musical. Gezamenlijk produceerden ze het nummer ‘Deze Armen’.
De afgelopen jaren was Struijlaart regelmatig in het theater te bewonderen. Zo trok hij enkele seizoenen met zijn voorstelling Gitaarmannen, van Clapton tot Sheeran door het land. In het theaterseizoen 2020-2021 staat hij op de planken met Alles Op Rood.

Tickets: www.veiligreserveren.nl/ticketshop3.0/?o=AAV293847