Jah Rastafari, kom en voeg je bij ons voor een avond vol irie Reggae en rechtvaardige Dub vibes op 23 september in Musicon! Dit event wordt gepresenteerd door Food Bass Shelter, een naam die synoniem staat voor eersteklas muzikale ervaringen.

Stap in de hartelijke wereld van Reggae en Dub tijdens deze speciale avond, waarbij we je uitnodigen om de onvervangbare vibes van elke crew te voelen. Elke sessie van DUB MUSIC ON brengt bekwame sounds samen om hun meest cruciale selectie tunes te delen!

DUBHOVEN
Voor onze allereerste sessie hebben we niemand minder dan het Eindhovense trio Dubhoven opgeroepen om je mee te nemen op een muzikale reis als geen ander. Dit getalenteerde trio is een vaste waarde in de scene, bekend om hun onvergetelijke Dubhoven avonden in de DYNAMO, waar ze talloze artiesten en sound systems hebben verwelkomd.

Met leden die diep geworteld zijn in de muziekscene voor vele manen, brengt Dubhoven niet alleen ervaring maar ook een diepgaande passie voor Reggae en Dub naar het podium. Maak je klaar om weggevoerd te worden door hun onmiskenbare sound en unieke muzikale visie.

Tickets: https://musicon.nl/event/dub-music-on-presented-by-food-bass-shelter/